De Bandenbus Arnhem

De Bandenbus Arnhem is sinds 1 Mei 2015 opgericht, een jong bedrijf met mijn 20 jaar ervaring in banden onderhoud en reparatie's. Uitgerust met een aggregaat en moderne nieuwe machines kunnen wij de meest voorkomende banden monteren, de mooiste wielen balanceren en bandreparatie's met hoge kwaliteit leveren op locatie. Voor uw auto, bestelwagen of brommobiel.

Waarom De Bandenbus Arnhem?

De Bandenbus Arnhem is van mening dat het best een stuk goedkoper kan, vooral voor de particulier. Als bedrijf  met veel voertuigen kun je een scherpe prijs afdwingen bij de regulieren bandenbedrijven, als particulier lukt dat niet zo heel snel of ligt de drempel voor veel mensen te hoog om er over te beginnen. De Bandenbus Arnhem heeft dit voor u al gedaan, u betaald wat u leest en wat uw wens is, wij nemen altijd vooraf contact op voor advies en eventuele prijsafspraak.

Hoe lang doen jullie over het wisselen of vervangen van mijn band?

 

Wij bezoeken u tijdens kantooruren en monteren en balanceren uw banden binnen één uur terwijl u gewoon doorwerkt. Ook uw winterbanden kunt u door ons laten monteren en door ons laten opslaan in een veilige ruimte. Heeft u een lekke band in Arnhem?? Het repareren van een band is afhankelijk van de schade die een band heeft opgelopen.

Hebben jullie ook pechservice

De Bandenbus Arnhem te bellen.wij geven dan direct de wachttijd aan en wat de kosten zijn, let op bij hinder aan het verkeer verzoeken wij u om op een veilige plaats te gaan staan.

Kan ik op rekening betalen?

Dat kan als u aangemeld staat als klant, bij de eerste afspraak voor vervangen of reparatie worden uw gegevens genoteerd en de rekening contant of met pin betaald. bij de volgende afspraak kunt er voor kiezen deze op rekening te zetten, uw factuur ontvangt u altijd via de e-mail

Hoe maak ik een afspraak?

Dat doet u heel eenvoudig met één telefoontje. Bel 06-22353846 op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur of neem contact op met het contactformulier. Daarna doen wij de rest.

Meer weten over onze service op locatie? Neem contact met ons op.